Daar waren we dan....
Nu alweer 3 dagen in Mombasa. Na een lange reis, vertraging in Zürich, gemiste aansluiting in Nairobi nu alles weer bij het oude.
Zondag na lekker geslapen te hebben een leuke dag gehad, met Lia en Niels, medevrijwillgers, naar Bamburi Beach om daar te gaan snorkelen. Best lekker zo tussen het rif, mooi vissen gezien.
Maandag dan naar de nieuwe Bombolulu school, en meteen aan het werk. Het viel me een beetje tegen dat ik mooite had de eerste middag vol te maken, maar het zal wel de vermoeidheid geweest zijn.
Maar de ontvangst was werkelijk prachtig, kinderen zaten duidelijk ongelovig te kijken toen ik de poort door kwam, allemaal meteen vragen of ik bij hun kwam in de klas. De staf, was ook heel enthousiast, het was een bijzonder warme ontvangst.
Vandaag heb ik een hele mooie dag gehad, leuke lessen gegeven, s'morgens rekenen, wat tekeningen maken en s'middags lengte en beedte op de aarde uitgelegd in weer een andere klas.Daarna had ik echt een heel voldaan gevoel.
Naderhand een lekker biertje gepakt in het restaurant in de Nakumatt, kortom, ik ben weer thuis hier.
Tot de volgende keer....en dan met wat foto's
Hoi Ton, welkom "thuis" doing yourself good!!
Wat zullen die kinderen inderdaad hebben opgekeken toen je daar weer lekker binnen wandelde. Waren er veel nieuwe kids of viel dat mee?
Hoor snel weer van je en veel fun!