water...........
echt weer iets om mee te maken voor 'den hollander', gisteravond geen water meer! Dat wil zeggen geen water om te wassen, door te spoelen, etc. Drinkwater natuurlijk wel, want dat krijgen we in grote vaten om in zo'n dispencer te zetten. Ja, er zijn hier wat problemen met de water voorziening en zo kan het gebeuren dat de hele buurt uren zonder water zit. Maar gelukkig was het s'morgens weer verholpen en konden we ons wassen. Maar toen ik op de school kwam bleek daar ook geen water te zijn, dat was erger, want er moest voor de kinderen gekookt worden, Maar zo wordt de een zijn dood de ander zijn brood, want je hebt van die mannetjes met van die karretjes, een soor twee wielige aanhangwagentjes ,met auto wielen, die dat soort dingen, jerrycans, transporteren vanaf behoorlijke afstanden. Let wel: lopend het karretje trekkend met een paar honderd kg. waar erop. Dus die bel je dan en die halen water van publieke water plaatsen en zo hadden we dan toch ook in de loop van de ochtend op school water om te koken.
Ik download nog wat foto's van vandaag, tot de volgende keer
Hoi Ton
mooie foto`s ja en dan het water staan wij hier niet bij stil vinden het maar gewoon het zal wel heel veel met je doen ,vin d het leuk om het zo te volgen
groetjes Siem & Petra
Hoi Ton.
Wat een andere wereld. Goed om je horizon te verbreden als je de mogelijkheden hebt.
Was gezellig dagje Amsterdam met Majorie.
Het is hier koud, natte sneeuw en regen.
Groetjes Karel en Janny